tisdag 16 september 2014

Godnatt

Ojdå, det har inte ens gått ett dygn och Socialdemokraterna har redan fått ett rungande nej till samarbete från C och FP, och själva har de valt att nobba V...
Jag är fortfarande nöjd över beslutet att rösta med hjärtat, men det är klart att situationen som den ser ut idag är oroväckande!

När man läser om valresultatet i diverse sociala medier så verkar alla blåa röstare tro att typ samtliga småföretag i hela Sverige kommer att läggas ner, och att vi kommer att förlora tusentals kronor i månaden på höjda skatter... Allt blir så jäkla överdrivet hela tiden!!!

Enligt Aftonbladet så vill S höja inkomstskatten för de personer som tjänar över 60 000 kronor i månaden, och för att ta ett exempel så kommer en person som tjänar 75 000 kronor i månaden att få lägga 500 kronor mer i skatt varje månad...

Är det så jävla mycket att gorma över!?!

När det kommer till SD:s framgångar så finns det däremot verkligen anledning till oro! Vem kunde tro att de skulle bli Sveriges tredje största parti? Anhängarna finns överallt runt omkring oss... Dock så tror jag att det är livsfarligt att ignorera dem som det görs idag - ta diskussionen och vinn över dem med hållbara argument istället! Snacka omkull dem!!!

Nu är det dags att sova för min del...

Inga kommentarer: