tisdag 18 maj 2010

Jag ÄLSKAR Katrins blogg!!!


"Ballaste tjockisen i stan?

Asså kan ni sluta skriva att jag är gravid och inte tjock?! Hur kan ni resonera på det sättet? Om jag vore gravid så hade jag gått upp ca 12 kilo, dvs vägt 68 kilo. Det hade varit bebis plus lite till. Jag har gått upp 28 kilo. Jag väger 85 kilo. Jag är tjock och jag har gjort det själv. Jag är inte alls vidare förvånad över att jag gått upp så mycket eftersom jag tryckt onyttig mat, glass, godis, chips, kanelbullar... ja! levt som en riktigt tjockis! Jag har inte tagit hand om min hälsa och jag har inte tänkt över huvud taget. Jag ville testa på hur det är att leva som en totalt nonchalant människa och bara ha det gött.

Nu har jag gjort det. Nu ska jag ta mitt straff. Jag står redo att ta mitt straff, dvs att gå ner 28 kilo. Det kommer att bli tufft, men fy fan va jag ser fram emot det! Sen kommer jag aldrig att bli tjock igen för det är det värsta jag varit med om. Inga kanelbullar eller Ben&Jerrys i världen är värda att klafsa runt som ett fläskberg på det här sättet. Däremot så har jag insett en sak genom att vara tjock själv. Jag ser, om ännu mer, ner på tjocka människor. Fy för att göra det här mot sig själv. För att må så här, för att vara så här långsam, otymplig, oduglig, oattracktiv. Tacka fan för att tjockisar har dålig självkänsla. Det är ju omöjligt att må bra när man är fet.

Så nu har vi pratat klart om den saken. Och ni får sluta upp och säga att jag är gravid och inte tjock för jag är både och.

Men mycket snart ser jag ut så här igen. Glad, lycklig och smal!"

(http://www.finest.se/katrinSchulman)


1 kommentar:

Anonym sa...

Hejbra blogg:D
Komentera järna min http://horoskop.bloggsida.se:D