måndag 7 december 2009

Stolt över mig själv idag!

Idag har jag lyckats hålla mig till mina points, och jag är så himla nöjd med det!
Till frukost åt jag 2 knäckemackor med smör och skinka (3p), till lunch en VV-thaigryta med ris (5p), till middag pasta och köttfärssås (7,5p) och till kvällsmat 2 polarkraft med smör och 9%-ig prickig korv (3,5p). Dessutom 2 clementiner, 2 äpplen och julmust light.

Vad är det för något nytt som Viktväktarna har börjat med? ProPoints? Är någon sugen på att dela med sig lite information? Räknar man om allting eller är det ungefär som det gamla systemet? Behöver man en ny kalkylator? Vad menas med veckosluts-points?
Snälla, berätta för mig!

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite i min nya Må Bra-tidning.
Förresten, igår satsade jag 24 kronor på en Bomben, och vann 735 kronor... Tjoho!
Och i helgen var det julbord med jobbet - shit, vad full jag blev. Berättar mer om det en annan dag.
Godnatt!

1 kommentar:

*Pinglan* sa...

allt är omräknat. I stället för det gamla där points beräknades på kalorier och fett beräknas det nu på protein, kolhydrater, fett och fiber. Blir på så sätt mer tillförlitligt. Med tanke på att points antalet på varje produkt gått upp har vi även fått fler points att äta för varje dag. Veckobonusen är lite olika för alla, men den ligger någonstans mellan 35-49points extra att äta i veckan om man vill som man kan använda lite av varje dag, eller extra på helgen. Den är helt enkelt till för att man ska kunna njuta lite extra utan att behöva spara points, för det får man inte längre. Tycker du ska gå på ett möte och få all ny information om det nya och ge det en chans. :)