onsdag 23 december 2009

Alva = träningsnarkoman

Jag måste erkänna att jag inte har gett min nya stepper nån ärlig chans än, men Alva däremot älskar den! Och jag SKA börja använda den snart; i år ska jag inte göra det klassiska misstaget att mosa i mig mat ända fram till nyår och sen börja på ny kula, utan den här gången kör jag igång redan på lördag = annandagen.
Jag är så fruktansvärt less på den här mättnadskänslan man går runt med hela tiden och huvudvärken som framkallas av allt socker som slinker ner...

Nu blir det sista gången innan jul som jag skriver här, för nu ikväll åker jag och Alva hem till brorsan och kollar på Bingolotto och käkar ostkaka med sylt och grädde, och sen sover vi över där tills imorgon.
Jag kommer visserligen hem imorgon kväll, men då är det ju julafton så då kanske jag inte prioriterar bloggen framför allt annat, och på juldagen kommer släkten från Mariestad hit, så då får vi se när jag får tid att sätta mig framför datorn. Och på annandagen jobbar jag...

Hur som helst; HA EN RIKTIG BRA JUL ALLIHOPA!!!

1 kommentar:

Helen sa...

så sött.. 1 JANUARI startar jag på allvar.. måste ner nu... ska gå med i rivstart hos cornelia.. på hennes blogg... hoppas ni haft en underbar jul. kramar om!!