fredag 10 september 2010

Läkarbesök


Igår när jag kom hem hade jag fått en kallelse från KSS, och jag ska dit redan tisdagen den 21 september kl 13.00 och träffa en narkosläkare som heter Ingemar Lindström.
Han har alltså fått den stora äran att lugna mina nerver gällande ryggmärgsbedövning, och ska få förklara för mig varför den inte funkade på mig vid förra förlossningen samt vad som händer om den inte tar den här gången heller...

Alltså, ju mer jag tänker på det desto mindre kan jag tänka mig något annat än ett kejsarsnitt! Samtidigt vill jag ju så gärna att det ska funka den här gången... Om den här förlossningen går bra så kan jag ju tänka på den istället för den förra... Det värsta är ju bara om jag ger det hela ett nytt försök och så blir den likadan som den förra - då skjuter jag mig själv, alltså!!!

Nää, jag har inte tid att sitta här och grubbla längre; börjar jobba om en halvtimme...
M var snäll och lämnade Alva idag i alla fall, så jag tjänade in ett par minuter på det. Jag börjar ju jobba klockan 8.45, men skulle ha fått lämna Alva tio i åtta till frukosten, så det var ju skönt att slippa det! Nu kunde jag ju sitta här i lugn och ro och äta frukost framför datorn i skenet av tända ljus ;-)

Ha en bra dag allihop!!!

Inga kommentarer: