torsdag 24 oktober 2013

Mys-middag

Idag hämtade lillebror Alva på fritids och sen möttes vi upp utanför Noels dagis, och efter det så åkte vi och handlade och sen vidare hem och lagade middag - tacos!

Vi hade low carb-tortillas, glutenfria tortillas och vanliga tortillas, sallad, gurka, tomat, majs, riven ost, halloumi, oliver, fefferoni, crème fraîche samt en supergod köttfärsgratäng!
Jag stekte blandfärs och kryddade med salt, vitpeppar, cayenne och tacokrydda. Sen hällde jag i lite glutenfri soja, ketchup och grädde, och hällde ut allt i en form. Sedan täckte jag köttfärsen med ett lager crème fraîche och riven ost, och ställde in i ugnen i 200 grader i ca 10 minuter (tills osten smält).

Ja just det ja, vi gjorde ju ostchips också! Vi skar ca 10 skivor av Boxholms ost med smak av svartpeppar och lade ut på ett bakplåtspapper, och sedan ställde vi in plåten i ugnen på 200 grader i ca 10 minuter (precis när de börjar att få lite färg så ska man plocka ut dem) - supergott!

Nu är det dags att sova!
Noel sover fortfarande väldigt oroligt på nätterna och vaknar typ 3-4 gånger, så jag är helt slut! Imorgon ska han få den sista flaskan med välling också, så håll tummarna för att allt går bra!

Inga kommentarer: