fredag 29 augusti 2008

Plats 741 av 4353 på Bloggtoppen.se

Nu var det jättelänge sen jag var ute och kikade på min placering på Bloggtoppen.se och det såg väl helt okej ut... Jag är ju inte direkt en aktiv viktväktare längre, så det kanske inte är så kul och uppiggande att läsa min blogg... Tja, till syvende och sist är den ju faktiskt till för mig själv, och man får väl fira att det är över 150 personer i veckan i alla fall som är här och hälsar på.

På måndag börjar min Nutrilett-kur som sagt, så jag tror att det är dags för mig att komma på en plan för hur jag ska fortsätta efter de första 3 dagarna när paketet tar slut. Jag måste ju såklart fortsätta längre än tre dagar, men frågan är om jag ska låta det bero på antal dagar eller hur mycket jag går ner i vikt: om jag ska sluta med pulvret efter typ 12 dagar eller när jag har gått ner 7 kg... Vad tror ni är bäst?
15 kg är ju målet, men hur mycket ska jag gå ner med pulvret och hur mycket ska jag förlita mig på VV-metoden efteråt? Hmm, svåra frågor det här - jag behöver råd, vad tycker ni?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nutrilett vet jag inte så mkt om, men sist med cambridge höll jag på i 5 veckor o gick ner 13 kg.
Så jag ska köra denna gången så långt jag pallar.
Gå in för att försöka så mkt som du känne att du klarar av & som det känns överkomligt, sen går du över till vv.
Kram

Helen sa...

jag har inga råd här tyvärr.. men jag gillar ju inte pulverdieter.. men jag tycker inte att du ska köra på hela tiden.. utan gå över till vv efter kanske halva vikten.. nåja gå efter hur du känner det,,, är du piggare förresten.. å vilken fin bild på er.. men du ser så ung ut.. inte alls som 31 år.. mer som 21.. vet inte om det är en komplimang.. å inte ser du överviktig ut heller.. hmm.. nån hemlighet där som du kan dela med dig.. hihi.. kram

QvinnaDeLuxe sa...

Jag provade nästan 4 veckor och tappade drygt 4 kg så det kan ta lååång tid att gå ner 7 kg...

Lycka till!

/Q