tisdag 12 augusti 2008

Tack för alla gulliga kommentarer!

Som rubriken antyder så vill jag ge en bamsekram till alla gulliga er därute som peppar och uppmuntrar mig - tyvärr ger det mig mängder med dåligt samvete att jag tar upp er tid och sen ändå sjabblar till det med dieten...
Jag gick inte ner till affären och köpte chips igår (duktiga jag!), men dock smällde jag i mig ett gäng Maltesers och 2 snusklubbor. Plus att jag åt middag utan att räkna points: indisk gryta med ris. Det blev inte det svullandet jag befarade, men jag landade ju definitivt utanför mina tillåtna points...

Nu på morgonen har jag ätit 2 Varsågod-smörgåsar med lätt & lagom, ost och gurka, och ätit en liten skål med K-special och mellanmjölk, och bara det att få sitta ner i lugn och ro och äta frukost utan att räkna pointsen på den gjorde att jag njöt av frukosten som aldrig förr.. Nu ska jag njuta av en god kopp kaffe också, och sen blir det in i duschen. Jag är ledig idag, och klockan halv elva ska jag och Alva iväg till hennes kompisar Gustaf, Maja, Lycka och Dinha, och jag ska sitta ner och äta gott fikabröd och tjata lite skvaller med barnens mammor (mina fd arbetskamrater). Det ska bli mysigt!

Vad gäller pointsen har jag redan bestämt mig för att lägga ner dem för tillfället - jag har helt enkelt inte tillräckligt mycket motivation för att klara av det! Jag är inne och surfar runt på tusentals viktbloggar och spanar in före- och efterbilder, men motivationen är som bortblåst i alla fall, och då funkar det inte... Däremot ska jag fortsätta följa er och skriva här. Inspirationen man får från alla er andra som är så duktiga kan man ju inte tacka nej till! :-)

5 kommentarer:

Cecilia sa...

Om det känns så jobbigt tycker jag att du ska ta en paus från pointsen! Det betyder ju inte att du kommer enbart smälla i dig onyttigheter, du vet ju vad du ska äta. :) Men det kan vara skönt att slippa ångesten, jag vet jag har varit där...
Kram och pep!

Anonym sa...

Det var väl bra gjort! :)
Tycker du gör rätt som lägger ner pointsen ett tag o det går ju faktiskt utmärkt att gå ner i vikt utan att räkna points.

Ät o njut i måttliga mängder! :)

Kram!

Cornelia sa...

Tycker du gör helt rätt när du bestämmer dig för att inte räkna points. Inspirationen och motiviationen måste finnas där annars tar det upp alldeles för mycket energi att försöka.
Få däremot inte dåligt samvete av att vi peppar dig, det är ju därför vi finns här. Nästa gång är det du som peppar oss ju :-)
Kram på dig.
Ta hand om dig.
Cornelia

Anonym sa...

Ja ta du en pause det låter som om du behöver det,för finns inte motivationen där ja då blir allt bara jobbigt.
Men du får inte sluta blogga för det nu bara utan fortsätt skriva....ok?

*L* Kram

Helen sa...

Ja utan motivation så går det ju inte så gör en paus du i pointsräknandet. Däremot kan du ju tänka på va du äter ändå i lagoma mängder så du inte får mycket mer att gå ner sen.. bara en tanke..
du vi finns här för dig å ha inte dåligt samvete för de...
sluta inte att blogga för då blir du saknad..
kram