måndag 4 augusti 2008

Jag vill gå ner 14,5 kg innan jul...

Japp, då var det dags igen för typ 100:e gången... hi hi... Jag har väl hunnit bygga upp en motivation som är lite bättre än den var innan sommaren, men jag är ju inte helt hundra procent engagerad i att räkna poäng, alltså. Men nu MÅSTE jag ta tag i min vikt och gå ner massor av kilon! Oförberedd som man är så hade vi varken bröd eller mjölk hemma imorse, så jag tänkte vara jätteduktig och göra havregrynsgröt - tji, fick jag. Alldeles för mycket salt i, och sen orkade jag inte engagera mig i gröten mer, så det blev 2 knäckemackor med lätt & lagom och gurka. Och en kopp kaffe... Bra start... Hmm...
Nej, jag får ta tag i det och handla idag efter jobbet. Det är ju svårt som det är att gå ner i vikt, och har man ingen mat hemma är det ju ännu svårare! Vad dum man är som inte förbereder sig mer... Är det någon mer som börjar på allvar idag - hör av er så hjälps vi åt! Och till er som redan håller på - här får ni sällskap av en till!

Nu ska jag åka till jobbet snart, och det ska faktiskt bli riktigt kul! Mina 3 semesterveckor har varit helt underbara med sol och vackert väder, men nu ska det bli skönt att få in lite rutiner i livet igen och bli lite social och träffa folk igen. Hej hej jobbet - here I come!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jodå här är en till som SKA börja idag:)
Änså länge går det bra. Så nu fårvi hjälpa varandra och peppapå;)
Ha det så bra.
Kram

Anonym sa...

Varför kom inte min kommentar med för??!
Hade skrivit bra långt*suck*
Ja ja skriver igen så får vi se hur det blir..
Kul att du kikade in hos mej!
Nu jäklar ska vi klara detta med vikten!! Blir ju extra kul när man kan peppa varandra & bli peppad av varandras resultat.
Min motivation är inte alls lika bra som den var förra gången jag började, nu är det mer att jag Måste gå för att inte gå upp alla kilon jag har blivit av med.
Absolut, klart du får länka till mej, jag gör detsamma med dej=)
Vi hörs snart igen!
Kram

Cornelia sa...

SÅ är det verkligen. Ett av de viktigaste ingreienserna om man skall klara viktminskningen är att vara förberedd i kyl och skafferi.
Håller fullständigt med.
Lycka till med inhandlingen i eftermiddag.
Kram och pepp
Cornelia

Helen sa...

Ja nu så kör vi hårt.. jag kommer peppa dig till tusen.. ja det är inte lätt om man har fel grejer i skåpet eller i kylen.. hoppas handlingen gick bra...
ikväll blir det cykling för mig igen
Nu kör vi så det ryker.. nu ska kilona BORT!!!
Kram å pepp