torsdag 7 augusti 2008

Ullared på lördag :-)

Igår när M kom hem frågade jag igen om det var ok att jag åkte till Ullared på lördag, och det verkade som om han hade tänkt till sista biten i bilen, för han sa att det var okej! Förutsatt att han inte jobbar, såklart... så nu är jag jätteglad igen! Jag har inte varit i Ullared på säkert 2 år, så nu är det verkligen dags.
Jag är så himla sugen på att köpa en snygg träningsdress till mig själv, för när jag är ute och går drar jag på mig M:s för stora träningsbyxor och en sunkig t-shirt. Hittade ett jättefint löparset på Stadium igår, men det kostade 500 kr (oj, vad snål jag låter nu, 500 kr är ju ingenting egentligen, men jag kollar nog i Ullared först i alla fall).
Sen vill jag köpa en snygg regnjacka och stövlar till mig själv också. Jag är ju så himla duktig nu för tiden och cyklar till jobb och dagis istället för att ta bilen(!), och med tanke på det vädret som envisas med att vara typ varje dag: REGN, så behöver jag verkligen en regnjacka.
Och Alva behöver ju nya kläder typ hela tiden, för hon växer ju sååå fort!
Ja ja, roligt ska det bli!!!

Idag jobbar jag mellan kl 10-16, och det är faktiskt lättare att sköta maten när jag jobbar än när jag är ledig. Är man hemma är det så lätt att man går och skåpäter, men är man på jobbet kan man inte äta annat än på rasterna, och vet då 99% av alla arbetskamrater att man går på diet, kan man ju inte gärna sitta och tugga i sig en chokladkaka i lunchrummet... hi hi.. Dessutom har vi alltid en fruktkorg på jobbet som man kan gå och nalla ur - det är bra, tycker jag!

Som svar på Helenes fråga så äter jag oftast bara 1 lagat mål mat per dag, och det är därför jag kan äta smörgåsar på kvällen. Igår åt jag visserligen soppa till lunch och pasta till middag, men då blev det inga mackor... Jag brukar oftast äta frukost, en frukt till mellanmål, middag, frukt till mellanmål och smörgåsar på kvällen. Vet inte vad som är bäst, men en varm måltid per dag räcker för mig...

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen är det dags för jobb och dagis. Skriver mer ikväll!

1 kommentar:

Helen sa...

va skönt att han tänkt igenom det.. hoppas du hittar mycket fint både till dig å Alva
vill bara tillägga.. det är mycket nyttigare att äta frukost lunch middag sen två mellanmål tex frukt än att äta mackor på kvällen.. det vet du säkert redan, ville bara påminna för smörgåsar hjälper ingen som vill ner i vikt om man inte knaprar hårt bröd då vill säga.. nåja du känner nog vad som är bäst för dig.. lycka till idag... kram å pepp