tisdag 5 augusti 2008

Ny start - ny stegräknare!

Första dagen gick ju alldeles utmärkt, så då måste man ju såklart belöna sig lite också! Min gamla stegräknare har nog 3 eller 4 år på nacken (men funkar helt perfekt), men jag kände att jag ville unna mig något bra nu när jag var så duktig, så jag beställde den här lilla godbiten igår innan jag stack till jobbet.
Jag beställde den på stegraknare.se och den kostade 329 kr plus 29 kr i frakt. Det som skiljer den här från min förra är att den här är MYCKET bättre, så här beskrivs den på hemsidan:

"Denna nya generation stegräknare är någonting alldeles extra. Genom en helt ny unik teknologi kan du hänga stegräknaren runt halsen, lägga den i byx eller jackfickan och faktiskt även ha den i väskan. Den är validerad av finska UKK institutet vilket är ett bevis på dess enorma exakthet och precision. Förutom att räkna dina steg och hur långt du gått får du även veta hur många kalorier och hur mycket fett du har förbränt. Den har även en ny funktion som kallas "Aerobic Step" vilket innebär att den lagrar tiden när du anstränger dig lite mer än vanligt.

Halsrem ingår, bara hos Stegräknare.se!

Funktioner:
Stegräknare
Distansmätare
Kaloriförbrukning
Förbrukad Fettvolym
Aerobic Step Funktion
7-dagars Minne
Klocka

För att återgå till gårdagen, så klarade jag alltså mina points med väl godkänt! Eller ja, egentligen inte, för jag åt för lite, men jag anser att det är mycket bättre att äta för lite än för mycket (fast jag vet att alla inte håller med mig). Så länge det är en engångsföreteelse tycker jag att det är okej alltså - jag menar inte att man ska svälta sig och äta för lite points flera dagar i veckan. Det finns säkert en anledning till att 18 points är det lägsta man får äta, och jag ifrågasätter inte viktväktarnas uträkningar, men samtidigt mosar jag ju inte i mig smörgåsar och grejer så att jag kommer upp till 18 points om jag inte är hungrig. Är ni med mig?

Till frukost åt jag i alla fall 2 knäckebröd med lätt & lagom och gurka, och 1 kopp kaffe (2 points), till middag åt jag en Viktväktar-lasagne (6 p), till mellis 1 äpple och en kopp kaffe, och direkt efter jobbet skulle jag iväg på ljusparty så jag hann inte äta nåt hemma. Däremot hade mamma (som hade partyt) gjort en grönsakscocktail och snittar, och trots att det nog egentligen bara var sammanlagt 3 points eller nåt för dem, så åt jag inte mer sen (förutom att jag bälgade i mig 3 koppar kaffe och massvis med vatten...)

Nu på morgonen startade jag dagen med 2 dl lättfil, 1 dl Special K, 1 äpple och en kopp kaffe (2p). Känner mig inte alls hungrig, konstigt nog, men det beror nog på att jag fick min jäkla mens igår, och då får jag så himla ont i magen och tappar aptiten. Veckan innan däremot äter jag som om jag aldrig hade sett mat förut, och tyvärr kommer nog hungern tillbaka om några dagar...

Åh, jag är sååå sugen på att köpa en motionscykel, men jag har inte råd. Har hittat en på Rusta för 799 kr, men det känns inte sådär 100% att köpa en motionscykel där... Föredrar nog att köpa en från en riktig sportbutik, men då kostar de ju därefter också. Ska nog förresten gå ut på Blocket och kolla en sväng. Hej så länge!



2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har en likadan stegräknare som du,men nu har jag inte användt den på flera månader:( Kanske ska ta och plocka fram den igen?
Fortsätt kämpaoch en massa pepp till dig:)

Anonym sa...

Åå vilken tjusig stegräknare!
Sån skulle jag med vilja ha, verkar så bra att man inte Måste ha den på byxlinningen, jag har ju tappat flera pga det=(
Hmm..tåls att tänka på..
Du får berätta sen hur den fungerar, om du blir nöjd med den*L*

Kramiz