onsdag 22 februari 2012

Nya kläder

Det hade gått jättebra på dagis idag! Jag lämnade ju ungarna precis innan lunch, och Noel hade ätit bra: fiskpudding och potatis, och efter det så hade han sovit i nästan en timme i vagnen inomhus. Sedan sket han ner både bodyn och jeansen, och efter det så åt han yoghurt och smörgås till mellanmål... När jag kom dit för att hämtade dem strax efter klockan halv fem så kröp Noel runt och var jätteglad och tillfreds!
Åh, det känns så himla skönt att det har gått så bra hittills ;-)

Efter dagis så gick vi bort till Elins Esplanad och handlade lite. Jag köpte 4 par byxor, en body, ett 2-pack tumvantar samt mockasiner till Noel, och en klänning, ett hårband och ett par ballerinaskor till Alva (se bilden).

Släkten från Mariestad ville ha lite presentförslag inför Noels 1-årskalas, så jag kommer att slå in grejerna som jag köpte idag och så får de ge paketen till Noel på fredag när de kommer hit och fikar...
Alvas nya kläder blev en liten bonus, men de kostade bara 190:- totalt (H&M).

På tal om något helt annat - jag är så sjukt stolt över att jag leder i Tips-SM i våran butik! Jag är bäst av 34 personer hittills ;-)
Och jag ligger på 20:e plats i Skövde!
Och på plats 4260 i landet (mindre imponerande)... Vad gäller platsen i stan så har jag 26 poäng, medan personen som leder har 29 poäng... Nära!
Hmmm, man känner allt lite press på sig inför helgens omgång ;-)

Inga kommentarer: