torsdag 23 februari 2012

120 kg vs 60 kg

Precis nyss hittade jag en jättebra blogg som jag absolut kommer att följa: www.ceciliafolkesson.wordpress.com

Nej, nu är det dags att förflytta sig upp från sängen och fram till köksbordet och frukosten... M har lämnat ungarna på dagis (premiär för frukost där), och jag tänkte åka in till stan en sväng innan jag börjar att jobba kl 12.30-18.00. Jag måste köpa en present till brorsans fru, sätta in pengar på banken samt lämna tillbaka en försenad bok till biblioteket.

Idag hämtar M ungarna på dagis klockan ett, och en halvtimme senare så är det dags för Noels 1-årsvaccination :-(
På ett sätt så känns det skönt att jag jobbar så att jag slipper att vara med (jag HATAR sprutor!), men samtidigt vill jag ju vara där för att kunna trösta honom! Nåja, M klarar nog detta galant själv...
Och ikväll så har Alva kör.

Imorgon jobbar jag kl 9-15, och en timma senare så kommer släkten från Mariestad samt M:s mamma hit och firar Noel!
På lördag jobbar jag till kl 16.15, och direkt efter det så ska vi hem till lillebror och fira honom och käka smörgåstårta.
Och Alva har simskola.

På söndag jobbar jag kl 12-18, och då kommer M antagligen att ta med sig Alva på en barnteater. "Farsans" nya kvinna kände någon som kunde fixa gratis-biljetter, och teater går man ju inte på alltför ofta...
Förresten så kommer MoraTräsk till Skövde fredagen den 2 mars, och igår så bokade jag biljetter till den föreställningen åt mig, Alva och hennes kompis Anna ;-)

Ojdå, frukost var det visst...

Inga kommentarer: