fredag 13 november 2009

Fredagsmys...

Nu ikväll har jag och Alva myskväll, vilket innebär en nyinköpt Barbie-film och en skål med Ferrarri-bilar... Mysigt!
Som ni kanske förstår när jag inte har skrivit här i bloggen så går det inte så bra VV-mässigt just nu, men jag känner att det verkligen är dags för nya tag på måndag.
Idag blev vi bjudna på tårta på jobbet för att vi blev valda till ÅRETS BUTIK 2009 i Skövde på näringslivsgalan igår, imorgon bjuder "farsan" på lax i hummersås med kräftstjärtar m m och på söndag åker jag ju på kryssning med jobbet = god mat.

Jag har mått rätt dåligt de senaste dagarna och känt mig jättenere och deprimerad, men nu förstår jag ju vad det beror på; det är ju p g a allt godis och all annan skit jag har mosat i mig de senaste dagarna... Alltså, jag blir helt personlighetsförändrad jämfört med när jag följer Viktväktarna!
Jag mår så himla bra när jag äter nyttigt och har koll på vad jag stoppar i mig, och så jävla dåligt när jag trillar dit och äter sånt som jag vet att jag verkligen inte behöver. Jag gillar ju inte ens godis, så varför äter jag det?
Nej, på måndag eller tisdag är det VV som gäller igen, och det känns så jävla bra att bara tänka på det! Jag känner mig helt svullen och mätt hela tiden...

Nu ska jag och Alva hoppa i badet, och sen blir det en tidig kväll för oss båda.
Godnatt och trevlig helg!