tisdag 17 november 2009

+ 2 kg...

Faan, nu har jag fuskat och ätit gott och unnat mig varje dag sedan min födelsedag, och det visar sig ju direkt på vågen: 65,8 kg... Jag fattar inte att det ska vara så jävla lätt att gå upp i vikt och så svårt att gå ner!
Jag har ju i och för sig känt vart det har varit på väg, och precis innan kryssningen åt jag ju saker bara för att jag visste att jag skulle börja viktväkta i veckan igen (och inte för att jag var sugen egentligen), och det är ju helt puckat!
MEN nu kör jag igång igen, så för att rivstarta det hela så har jag bestämt mig för att hålla mig till Nutrilett shake jordgubb hela dagen idag...
Jag börjar inte tokbanta och kör pulver hela veckan, utan det får räcka med en dag! Bara för att komma in i tänket igen...

Hur som helst, idag är jag ledig och det är verkligen välbehövligt efter den här kryssningen...
Jag och Jenny tog första ölen på tåget klockan 14 i söndags, och sen kan ni ju tänka er - välkomstdrink, ett glas vitt vin och 2 glas rödvin till maten, 2 glas dessertvin till efterrätten och 2 drinkbiljetter. Plus förfest i hytten och öl till taxfree-priser... Och discot stängde kl 02.00... Shit, vad vi var trötta igår!
Men resan var verkligen jättekul och jag hoppas verkligen att jag får åka på något liknande snart igen - jag älskar att få åka ut på roligheter och träffa folk och bara slippa ifrån vardagen. Att få klä upp sig och känna sig lite viktig :-)

Nu ska jag dricka upp min väldigt goda shake, sen hoppa in i duschen och efter det tar jag och Alva en promenad in till stan och kikar lite.
Ha en bra dag, så hörs vi vidare ikväll!

PS: mer bilder från ATG-kryssningen finns på min Facebook-sida...


2 kommentarer:

Helen sa...

Va bra att du känner att du ska ta nya tag på en gång.. härligt... du är ju bäst på det här...
låter som en härlig resa du har haft.. va skönt... ska kika in på facebook på en gång..
kram

Anonym sa...

ååå vad kul du verkar ha haft. jag vill ochså bara åka på kryssningar, vara fin, säga upp mig från jobbet, vinna drömmmvinsten på lotto och vara lite småfull MEN SÅ FUNKAR DET JU INTE välommen tillbaka till vardagen min kära syster haha=)