måndag 14 juli 2008

Tjockisen är tillbaka :-)

För alla er som undrar så har jag INTE klarat av att sköta min vikt den senaste tiden och alla mina bortbantade kilon sitter som ett smäck runt magen, låren och rumpan igen... Tyvärr! Och vad värre är, så är motivationen lika bortblåst som min tidigare viktminskning, så nu är jag mest tillbaka för att kolla in alla andras viktbloggar och försöka hitta hem igen. Jag har precis gått på min semester nu och hoppas att jag under mina 3 lediga veckor ska kunna börja ta tag i vikten igen och lyckas gå ner några kilon innan hösten.

Vad som har hänt sen senast är att jag har blivit sambo igen (med samma kille som förut alltså), så jag och Alva har åter fått en karl i våra liv, efter ungefär 1 år i frihet :-)
Jag är fortfarande kvar på samma jobb, men börjar spana lite efter ett nytt p g a att jag verkligen vill slippa ifrån alla kvällar och helger. Tyvärr trivs jag jättebra på mitt nuvarande jobb, så det är med vemod jag söker andra...

På tal om något helt annat så köpte jag en ny mobiltelefon häromdagen - en jättefin svart Sony Ericsson C702, så det kan hända att jag försöker mig på att mobilblogga med den nån dag. Det är ju faktiskt ganska roligt att blogga, så även om jag inte nu i början inriktar mig på att skriva om min misslyckade vikt så skriver jag nog om lite allmäna saker som jag tycker är kul. Det blir ju alltid så att man till slut hamnar på att skriva om vikten i alla fall, för det är ju tanken på den som upptar nästan all ens vakna tid.

Är det någon som har sett det där programmet på 5:an där en anorektiker och en sjukt fet människa byter matvanor med varandra? Jag har inte sett något avsnitt än, men ska nog ladda ner dem senare och titta - det känns ju helt overkligt att göra ett sånt program, men det är ju trots allt femman vi pratar om...

Nu har min dotter blivit hysteriskt övertrött, så det är dags för sängen för hennes del. Ha det så bra allihopa, så hörs vi snart igen!

2 kommentarer:

Helen sa...

hej.. å va kul att höra från dig igen.. du det är samma sak här.. har gått upp 3 av 4 kg å det känns ju inget vidare... jag tänkte börja på nytt igen idag men har nyss smällt i mig två glassar å två mackor.. fy mår pest.. men men.. måste hitta motivationen.. har ett nytt mål nu å det är att jag fyller 30 den 17 okt och tänkte bara önska mig pengar till kläder eller presentkort å då vill jag ju inte vara så här degig.. å det är ju ett tag kvar å om jag är lika duktig som jag var i jan å feb så borde jag kunna gå ner iallafall 6 kg.. men då måste jag ju sätta igång nu... vi får peppa varann.. jag säger väl nu då att jag tar dag 1 imorgon.. å hoppas att jag mår bättre än idag så jag kan hålla mig. hua.. nu ska jag lägga mig har sån huvudvärk.. kramar om å peppar..
kram kram

Anonym sa...

Åhh äntligen så är du tillbaka!! Men jag ser att jag missat en del inlägg som jag nu ska läsa;) Kul att se att du är tillbaka.
Kram