söndag 20 juli 2008

Plats 862...

Shit, jag har nog blivit helt besatt av att kolla min plats på bloggtoppen.se, för jag är där inne och kollar läget flera gånger varje dag... Och nästan lika besatt håller jag på att bli av min blogg, för jag tycker att det är så himla kul att skriva nu när man vet att det faktiskt finns folk som läser den.

Igår var vi alltså på grillfest hos mamma och hennes man, och det var jättetrevligt! Alva höll hov och underhöll alla på festen - hon börjar bli så stor nu, min lilla prinsessa... Vi åkte hem vid halv nio, och både jag och Alva somnade nästan direkt när vi hade kommit hem. Jag fattar inte att jag är så fruktansvärt trött hela tiden... I och för sig har nog en stor del av det med maten att göra, för jag äter så fruktansvärt dåligt för tillfället. Jag kommer inte ens ihåg när jag åt ett äpple senast... Det är så typiskt mig, för när jag viktväktar äter jag hur mycket frukt och grönsaker som helst, och kokar broccoli och sånt, men så fort jag går utanför viktväktartänkandet äter jag ingenting överhuvudtaget som är grönt, ungefär.. Varför är det så? Man kan väl äta både godis och frukt... men jag funkar helt enkelt inte så. Det är allt eller inget som gäller för mig! Patetiskt.

Jag och M har i alla fall pratat lite mer om vårt förhållande, men vi kan bara konstatera att vi dels står och stampar på samma ställe som för typ 1 år sedan och dels att vi missuppfattade varandra lite grann i torsdags och fredags när vi bråkade. Jag tycker fortfarande att han betedde sig fel, men har fått hans synvinkel på det hela och var väl kanske lite väl snabb med att dra mina slutsatser i stundens hetta. Hur som helst så vet vi fortfarande inte hur det blir mellan oss i framtiden eller vad vi ska göra för att komma vidare. Jag föreslog familjerådgivning, men med tanke på att han åker hemifrån kl 7.30 på morgnarna och kommer hem mellan kl 19-20, så är det liiiite svårt att klämma in ett besök hos en terapeut däremellan... Någon som har några bra förslag?

Inga kommentarer: