onsdag 23 juli 2008

Plats 710...

Ja, man klättrar ju på stegen på Bloggtoppen.se och det är ju verkligen jätteroligt! Däremot borde jag ju verkligen börja banta snart, så att bloggen verkligen handlar om det den utger sig för att göra: den ska ju faktiskt handla om lilla mej som VIKTVÄKTAR och ingenting annat... MEN jag har faktiskt bestämt mig för att börja viktväkta igen vecka 32, och då jävlar!!! Eller om jag ska testa på Viktklubb.se!? Hmm, trots ett helt gäng besökare på min sida är det INGEN som har en åsikt om den dieten, förutom 1 person som hänvisade vidare till en annan sida... Konstigt! Men samtidigt förstår jag att det lyser tomt i kommentarsfältet - jag är också URDÅLIG på att kommentera andras inlägg! Det är ju ganska dumt faktiskt, för man vet ju själv hur roligt det är att få feedback på det man skriver.

Igår kväll var jag i alla fall på utebingo med mamma, 2 av mina småbröder (hmm, små och små... en är 19 år och en är 29...) och den enes flickvän. Det var verkligen jätteskönt att bara få åka iväg en sväng och koppla bort alla tankar! Jag tror att jag befinner mig i en depression... Tycker att allting är så jävla tråkigt, och kommer knappt ur lägenheten på dagarna... Stackars Alva, igår såg hon inte dagsljuset på hela dagen! Som tur är hade hon kul ändå och lekte hela dagen med sina älskade dockor och kollade på Pingu på dvd i flera timmar, men idag MÅSTE jag ta mig i kragen och gå utanför dörren! Det är jättefint väder ute och solen skiner, så jag funderar faktiskt på att åka och bada med henne... Hujeda mig för att visa sig i baddräkt - ska jag våga?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Klart du ska:) Tänk på din dotter,och jag tror inte att det är någon som bryr sig. Tänk i stället att det är inte bara jag som ser ut som jag gör utan det finns faktiskt andra oxå;) Jag lovar kolla dig omkring så ser du;)
Åk och bada du nu.
Stor kram och en massa pepp!

Anonym sa...

Jag är medlem på VK oxå...men anv inte sidan, bara nån gång.
Tycker det är för jobbigt sitta o skriva ner matdagbok så där. Föredrar papper o penna. Samma då jag vv:ade...Var m interaktivt ett tag men anv inte den sidan alls utan föredrog att skriva "för hand".

Vk el VV, det spelar ingen roll. På det ena stället räknar du kalorier o det andra points.
Du måste mäta o väga även m vk. Iaf i början om du vill vara säker.

Så det är eg inte så stor skillnad mer än att du inte har något "gratis" på vk, typ frukt o grönsaker.

Hoppas du blev lite klok! :)
Lycka till m vad du än väljer!

Anonym sa...

Klart du ska tillbaka till VV! Jag ska själv gå igen efter ett uppehåll sedan i maj *host*, så vi kan ta varandra i handen och kämpa vidare tillsammans :-)