onsdag 28 november 2007

Någon som läser min blogg?

Usch, nu har jag börjat tvivla på bloggandet, för det känns som att det inte är någon som läser den... Hur ska man veta det? På vissa bloggar står det ju antal besökare, men inte här... eller är det bara jag som inte har hittat den inställningen? Om det finns någon vänlig själ där ute som läser min lilla blogg och tycker att den är något att ha, var vänlig och ge er tillkänna! Skriv gärna nåt litet hej eller nåt i kommentaren... please!

I övrigt går mitt viktväktande ganska bra för tillfället! Igår trodde jag att jag skulle sluta på 15 points, men jag blev så godissugen att det slutade på full pott: 18 points... 6 After Eight senare kändes det finfint i magen och jag kunde gå och lägga mig utan värsta sötsuget. Vad skönt det är att man FÅR äta godis om det krisar... Jag är faktiskt ganska bra på att äta frukt och nyttig mat under dagen - det är på kvällarna det blir jobbigt! Men den här veckan är jag extra taggad, för på lördag har vi julbord med jobbet, och det ska bli KUUUUUL!!! Det var så länge sedan jag var ute på krogen, så på lördag ska jag släppa alla hämningar och bara ha det så fruktansvärt roligt! Har fixat med barnvakt både lördag och söndag, så en präktig baksmälla räknar jag med... Hi hi...

4 kommentarer:

batgirl sa...

Hej på dig!
Jag läser din blogg iallafall! Och det istort sett varje dag. Jag känner som du, det här med bloggandet. Ibland undrar jag oxå om det är någon som läser på min blogg, för jag har heller ingen besöksräknare. Men jag har kommit på att det är bra för mig själv att skriva av mig lite, så jag kommer att fortsätta ett tag till. Hoppas att du gör likadant för det är så inspirerande att läsa om andra i samma situation.
Kram på dig!

Anonym sa...

Hej!
Hittade din blogg idag. Jag har haft en blogg på blogger förut och jag tror om jag itne minns fel att du kan kolla statistik när du loggar in på ditt konto. Ge bloggen lite tid och engaera dig i andra bloggsidor. Lämna kommentarer och tips så ska du se att folk blir intresserade av dig. Lägg ut utmaningar på din blogg roliga kort osv osv. Kram Anna Panna. Ps Jag lägger upp dig på min bloggroll och hoppas att du stannar kvar i blogg världen.

Anonym sa...

Hej!
Jag sökte lite på google och hittade din blogg :) Kul att du är med i viktväktarna, det är nämligen jag med :) Vi kanske kan tipsa varandra och stötta varandra när sötsuger spökar.. Ha det bra! Kram Emma

Anonym sa...

Jajamänsan, jag läser din blogg & testar lite av dina recept med. Din blogg hjälper mig med min egen dietomläggning och viktminskning - Så ett stort TACK till dig :)
Anne-Sofi