lördag 1 mars 2014

Vilken dag...

Tack gode Gud för att den här dagen äntligen är över!
Som ni kanske förstår så har jag inte mått direkt tiptop efter igår, och jobba en lönelördag mellan kl 13.30-22.15 med en person kort och värsta bakfyllan var inget drömscenario direkt... Och när M ringde till jobbet vid 20-tiden och berättade att de hade suttit på akuten i flera timmar så höll det på att slå över för mig alltså! Som tur var så var det inget allvarligt; Alva skadade axeln på Stellas Lekland och grät visst otröstligt, så det fick bli en tur till akuten. Men när de satt och väntade på ortopeden så släppte det plötsligt och hon kunde röra axeln igen, så då åkte de hem och kollade på Melodifestivalen istället... Synd att Ammotrack åkte ut, men de tog sig ju långt i alla fall och gjorde det riktigt bra!

Jag är så himla nöjd med mig själv att jag höll mig till LCHF igår, trots att jag nog dödade minst hälften av mina hjärnceller under kvällen. Jag drack Vodka Redbull (sockerfri) och Xide (sockerfri cider) på förfesten, och smaskade på fläsksvålar och gurkstavar med dip. Ute på krogen drack jag bara vatten, och innan vi åkte hem så beställde jag in en liten kebabpizza men åt bara fyllningen...
Hemma drack jag 3 Bakis-brustabletter innan jag lade mig och tog ytterligare 2 stycken när jag vaknade till vid 6-tiden, och vid nio fick jag ta två Treo för att bli av med huvudvärken.
Sen sov jag till tolv, duschade, tvingade i mig lite Carbonara och en kopp te, och sen var det dags att jobba!

Idag har jag gått runt och varit så sjuuukt sugen på chips och dipp, men jag stillade det värsta suget med Groks och ett glas Pepsi Max... Och nu har jag gått och lagt mig!

Sov gott allihopa ;-)

Inga kommentarer: