tisdag 25 februari 2014

Faan, jag bröt fastan...

Idag så åt jag ju kebabsalladen vid halv två (inklusive två små praliner till efterrätt), så vid första rasten klockan fyra var jag inte hungrig, på andra rasten klockan kvart i sex åkte jag hem och hämtade bilen och när det var dags för sista rasten klockan halv åtta så var jag visserligen hungrig, men ville försöka hålla mig (och det gjorde jag; det blev endast en kopp te)...

Men nu när jag kom hem var jag verkligen vrååålhungrig, och kände att jag skulle vakna med migrän imorgon om jag inte åt någonting! Så jag åt två köttfärsbiffar med lite persiljesmör samt en kokt korv... Jag är fortfarande hungrig, men nu ska jag nog klara mig fram till kl 11.00 imorgon :-)

Imorgon är jag by the way LEDIG, och det ska bli riktigt skönt - hoppas att det blir lika fint väder imorgon som det har varit idag!
Till middag har jag redan planerat in att det blir pulled pork, men frågan är vad man ska äta till? Vad brukar ni ha?

1 kommentar:

Lotta sa...

Här hemma brukar vi ha tacotillbehör tull pulled pork men visst sedan är det ju så att man gärna vill ha en brödbitar för att suga upp all god sås men just det substitutet har jag inte räknat ut ännu.

Att äta det i stora salladsblad går däremot utmärkt!