torsdag 12 februari 2009

Nya örhängen!

Idag tyckte jag lite synd om mig själv för att jag har haft en dålig dag på jobbet, så på väg till dagis stannade jag till vid Albrekts guld och köpte de här nya örhängena... Jättefina, tycker jag. 79 kronor.
Alltså, på jobbet idag satt jag i kassan och vi har skyltar både vid ingången och framför kassorna där det står att kunderna ska visa upp medhavda väskor alt låsa in dem i våra förvaringsskåp, och när jag bad en tant visa upp sin väska så blev hon skitsur!!! Hon bara blängde på mig och frågade om jag misstrodde henne på något sätt, och när jag förklarade att vi hade skyltar som sa att man skulle visa upp väskan och att vi tittar i allas väskor, så sa hon inget utan fortsatte stirra surt och slängde upp varorna hon hade med sig i väskan. Det visade sig att hon hade varit på Coop och handlat, och då är det ju konstigt att hon inte fattade att jag ville se i väskan och på kvittot, för vi har ju samma varor som dem... Det finns ju ingenting som säger att hon inte lika gärna kunde ha snott de varorna hon hade i sin medhavda väska... Eller hur?

Ibland blir jag så jävla trött på mitt arbete! Det känns så otacksamt att sitta i kassan eller stå i kundtjänst och vara glad och trevlig, och bara få skit tillbaka! Det ryktas om att jag ska få utökade ansvarsuppgifter, men jag vet faktiskt inte om jag är sugen på det... Äsch, jag vet ingenting längre!
Igår tjafsade jag med M också, och det är jag också så himla trött på! Jag är så jävla less på allting!!!

Alva är ju en riktig solstråle i alla fall, och det är så skönt att jag har henne! Förut köpte jag med mig en ny tandkräm till henne, och på bussen hem använde hon den som mick och satt och sjöng för alla som åkte med... Underbara gullunge!
Och hon är så himla duktig, för hon håller på och slutar med blöja nu och det går jättebra! Idag åkte vi hem på bussen utan blöja, och hon hade gått utan blöja hela dagen på dagis... Hon vill inte riktigt bajsa på toaletten än, men då ber hon om en blöja och bajsar i den och sen går hon utan blöja igen. Enligt dagispersonalen är det många barn som både bajsar och kissar på sig när de försöker sluta, men inte min lilla Alva. Skrytig värre, va? Men det är ju klart att man är stolt!

Nu ska jag och Alva äta lite mat, och senare ikväll kommer brorsan hit och då är det ishockey som gäller... 

Inga kommentarer: