söndag 8 februari 2009

SKIT-Melodifestival!

Såg ni på Melodifestivalen igår? Alltså, det var ju så dåligt att det blev pinsamt - hur kan Emilia och Caroline af Ugglas gå vidare till en duell? Och dessutom mot varandra, så att en av dem hade en given plats i finalen? Okej om en av dem mötte Scotts och en mötte Alcazar, men som det blev nu så blev det ju bara världens flopp! Och hur i all världen kunde det gå så dåligt för Shirley Clamp? Visserligen var hennes låt inte så bra som jag hade förväntat mig, men hon förtjänade ju definitivt en plats i andra chansen i alla fall... Hon eller Marie Sernholt. Jag hatar att ha gått med världens förväntningar, och sen grusas allting efter bara 1 1/2 timme...

Ja ja, hur som helst så hade jag en dålig dag över lag igår. Jag vaknade på dåligt humör och kände mig lättirriterad hela dagen. På kvällen rann allt över och jag var verkligen jätteledsen och grät som en tok. Vid 22-tiden gick jag och Anders ut och gick en promenad, och vi pratade och grät båda två! Alla i familjen går runt med en total känsla av MENINGSLÖSHET... Antar att det hör till sorgearbetet, men det är jävligt jobbigt i alla fall! 
Lite senare idag ska jag åka till Plantagen och köpa en bukett med rosa rosor, och sen åker jag ut till minneslunden en sväng. Anders var också sugen på att följa med, och brorsan vet jag inte.

Nu ska jag sätta mig och kolla på en dokumentär med Lars Winnerbäck - min husgud!

Inga kommentarer: