söndag 1 februari 2009

The curious case of Benjamin Button

Igår jobbade M hela dagen (kom hem halv tolv på natten) och brorsan var ute på krogen, så jag och Anders bänkade oss i soffan framför teven och tittade på den här nya filmen med Brad Pitt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den; den var både bra och dålig och sorglig och konstig och långtråkig och vacker. 
Jag och Anders satt och grät växelvis - vi reagerade på helt olika saker, men efter filmen förenades vi i ett riktigt tårkalas och gick runt och försökte trösta varandra och tittade på kortet på mamma... Det är så  jävla tragiskt allting!
Oj, nu hinner jag verkligen inte skriva mer för jag ska iväg till jobbet. Skriver mer ikväll!

2 kommentarer:

Lussekatten sa...

Hej!

Hamnade på din blogg efter en slump när jag letade efter likasinnade, det vill säga andra mammor som försöker gå ner i vikt.

Jag ser att du verkar ha det lite tufft för tillfället. Om det är till någon tröst så går de allra flesta människor igenom en eller flera sådana perioder i livet och DET KOMMER ATT BLI BÄTTRE, även om det kanske inte känns så just nu, tro mig!

Om du vill ha sällskap så finns jag på:

http://lussekattensviktblogg.blogspot.com

Kanske du vill titta in någon dag och se vad jag har för mig. Försöker ha en ganska avslappnad inställning till mitt bloggande så förhoppningsvis kan något jag skriver kanske få dig att dra på mungiporna något :-D

Ta hand om dig!

/Lussekatten

Helen sa...

kramar om i massor