tisdag 2 december 2008

Hemma ifrån glögg-myset...

Det var verkligen jättetrevligt, och Camilla hade gjort så fint med julpynt och levande ljus överallt. När vi kom dit fick vi först glögg med russin och mandlar, samt pepparkakor. Efter det bjöd hon på julsmörgås och julmust, och efter det fick vi kaffe och jordnötshjärtan. Allt var jättegott! 
Sen fick vi smygkika lite i nya Partylite-katalogen, och slutligen så sålde hon ut en mängd demoprodukter som man fick köpa billigt. 
Jag köpte ingenting till mig själv, men en ljussläckare åt mamma (den var nedsatt från 189 kr till 118 kronor) - fruktansvärt onödig och dyr pryl tycker jag, men jag vet att mamma har velat ha en sån, så jag köpte en till henne. Hon var inte hemma förut, men jag slog in den i lite aluminiumfolie och band ett rött snöre om, och la på hennes köksbord tillsammans med en lapp, så jag hoppas att hon blir glad!

Nu är klockan snart halv elva, så det har blivit dags att sova. Ska nog läsa några sidor i boken jag började läsa igår först bara - den är superbra: "Livstid" av Liza Marklund. Det är ju livsfarligt att börja läsa i en bra bok innan man ska sova, för risken är ju att man typ aldrig släcker lampan... Men jag älskar verkligen att läsa böcker - det är min stora passion här i livet!

1 kommentar:

Helen sa...

va gullig du är mot mor din.. kram