fredag 5 december 2008

Bra nyhet igår och dålig nyhet idag...

Våran nuvarande hyresvärd vägrar hjälpa oss att hyra ut lägenheten tidigare, så vi måste alltså ha kvar den till 1 april...OM inte personen som står på tur i deras jävla kö går med på att flytta in tidigare... Jag HATAR deras kösystem!!! Hon sa själv att det ringer flera personer varje månad som vill hyra ut sin lägenhet tidigare, och det finns hundratals personer som skulle vilja flytta in med kort varsel, så varför inte skita i det där förlegade kösystemet, och låta utbud och efterfrågan styra... Dessutom så VET jag att de inte följer det där jävla kösystemet till 100% som de själva påstår, för brorsan fick en lägenhet mitt i centrala stan utan att ha stått i kö alls... Åh, jag hatar byråkrati!!!
Jag får väl helt enkelt gå ner dit på måndag och säga upp lägenheten och sen får vi iskallt räkna med att personen i kön vill flytta in tidigare, alternativt får vi kalkylera med att ha dubbla månadshyror (kul, det blir mer än 10 000 kronor)... 
Vi ska ju i och för sig skriva kontraktet imorgon, och de går nog med på att vi skriver från 1 mars, så då blir det ju bara en dubbel hyra (och den har jag redan lagt undan pengar till, för den här månaden slapp vi betala hyra pga stamrenoveringen).
Det kanske kommer gå ändå, men det känns så jävla tråkigt bara... De har en sån fruktansvärt tråkig attityd på företaget och vill inte hjälpa till för fem öre (sen förstår jag att de har sina reglar och grejer att följa, men de ska inte se mellan fingrarna och hjälpa vissa medan de skiter i andra, utan då får de vara konsekventa).

Nej, nu måste jag gå till dagis med Alva och sen är det jobb som väntar!

1 kommentar:

Helen sa...

f-n va less man blir på sånt där.. suck.. hoppas husägarna går me på att ta en månad senare.. kram