måndag 1 december 2008

Alva var hos doktorn idag...

...och allt såg jättebra ut! 
Efter hennes urinvägsinfektion när det var lite blod i blöjan, så ville de ju göra ultraljud på hennes njurar, så idag fick vi en kallelse till röntgen och så undersökte de hennes njurar och urinblåsan med ultraljud. Allt såg jättebra ut och hon var jätteduktig!
Efter undersökningen fick hon välja en liten sak ur en leksakslåda, och då valde hon en grön brosch som det stod "tapperhetsmedalj" på - de fanns väl redan när vi var små?

Nej, nu är klockan snart 21.00 och det är dags att natta Alva. Jag är jättetrött och ska lägga mig själv också alltså, men det är ju skönt att ha en liten "bäbis" att skylla på när man går och lägger sig så tidigt...
Imorgon är vi lediga och på kvällen ska jag iväg till en kompis som ska ha en liten "glögg-fest" i sin lokal, med lite glögg och pepparkakor. Det ska bli jättemysigt! Tyvärr sprack min plan att få åka iväg själv, för M har jouren på sitt jobb och måste jobba till klockan sex, så han kommer inte hem i tid för att jag ska hinna åka iväg efter att han har kommit hem...


1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Jag bloggade på viktväktat för jag precis själv börjat och fick syn på ett inlägg i din blogg som gjorde att jag inte kunde låta bli att småle.Det handlar om en idiotkärring till kund som du hade haft i kassan.Anledningen till att jag småler är att jag själv arbetar på Coop Forum och sitter också i kassan ibland.Kände igen mig så himmla väl själv i dig.När jag får idioter till kunder så brukar jag tänka väldigt fula tankar om dom för mig själv och då känns det liksom lite bättre helt plötsligt,för de skulle bara veta vad jag precis kallat dom för inombords...hehe.