söndag 23 mars 2008

Storstädning på G...

Jag och M har ju bestämt oss för att flytta ihop igen, så idag ska jag hem till hans lägenhet och hjälpa honom att röja ur en massa skit som han har samlat på sig under året som vi har bott isär... Det ska bli så himla ROLIGT!!! Låter ju helt sjukt att jag tycket att det ska bli kul att storstäda, men jag vill verkligen bo ihop med honom och nu närmar det sig... Alva ska få umgås med sin farmor idag, och det tycker hon är jätteroligt! Vi har en stadsbondgård här i Skövde, och jag kan tänka mig att de kanske går dit, för de öppnade för säsongen igår. Då får Alva titta på hönor, kaniner och tjurar (tror jag att det var).

Igår var det ju påskafton och trots att jag definitivt inte mosade i mig en massa onyttigheter, så slank det ju ner en och annnan bit gräddig potatisgratäng, påsktårta och lite smågodis. Men det är så himla skönt att slippa räkna points... Det är sååå skönt att bara kunna äta utan att bry sig... Det visar sig väl tyvärr på vågen sen! Jag vet inte hur jag ska göra efter helgen - om jag ska börja räkna igen eller försöka ändå? Som det känns nu klarar jag inte av någotdera... Fy, vad jag skäms över min dåliga karaktär!

Tack förresten "Sommar 2008", som tipsade om sidan http://www.stegraknare.se/omvandla. Där finns det ännu mer exempel på hur många steg man måste gå för att förbränna olika livsmedel. Det var bara att skriva in vad man ville under tre olika kategorier: Mat, Dryck eller Godsak, så kom det upp jättemånga olika förslag på fler livsmedel inom den kategorin och hur många steg man var tvungen att gå för att förbränna det. Fascinerande!

Igår kväll var vi ute och kollade på ett hus som brorsans polare skulle hyra ut, men det låg tyvärr lite för lång ute i ödemarken... Åh, jag vill verkligen ha ett hus! Igår hade M hört någon framtidsforskare sia om att huspriserna antagligen skulle gå ner med 30-40% inom 3-4år, men orkar man vänta så länge? Jag vill ha ett hus nu!!!!

Inga kommentarer: