onsdag 9 november 2016

Bästa grannen!

Förut plingade det på dörren och utanför stod grannen med detta - vackra rosa rosor och min favoritchoklad = Lindt-kulor ;-)

Jag har ju en deal med en vän om att vägra socker fram till julafton, men jag har ett "frikort" på grund av min födelsedag och det tänker jag utnyttja på lördag! I går bjöd jag på tre olika sorters tårtor på praktiken, men jag smakade inte en smula...

På tal om gårdagen så var den så himla bra!
Dagen började med att M och ungarna kom in och väckte mig med skönsång, och sen fick jag öppna paket. Alva hade tagit sin månadspeng och köpt ett halsband och en ljuslykta till mig när hon var i Stockholm, och från ungarna hade jag beställt en Desigual plånboksväska och örhängen från Snö of Sweden till mig själv.

Sedan gick vi upp och skulle göra oss iordning och då möttes jag av tända ljus både högt och lågt och världens frukostbord - nybakade scones, bacon, stekta ägg, kokta ägg, köttbullar, prinskorv, ost, skinka m m... Och ytterligare två paket - en bok och världens finaste Desigualväska!

När jag kom till "jobbet" fick jag en jättefin blomma och skönsång i receptionen av sekreterarna, och på lunchen mötte jag upp en klasskompis och hennes dotter i sjukhuscaféet och fick en hel korg full med kokosdoftande badskum/tvål/body butter m m - jag ÄLSKAR kokos ;-)

Efter jobbet kom M och hämtade upp mig, och efter att vi hade hämtat ungarna på dagis/fritids åkte vi till restaurang Kryddan och käkade; jag åt fläskfilé med chilibearnaise och potatisgratäng.
Efter det hade M bokat bowling på Ten Lanes, så vi åkte dit och spelade i en timma - jag vann!!!

När vi kom hem hade min kompis Camilla varit här och lämnat en blomma utanför dörren (eller snarare i soprummet ;-) och i brevlådan låg ett grattiskort och ett presentkort på Interflora från min moster i Göteborg (och hennes man, förstås).

M var gullig och gick ner och nattade barnen medan jag lade mig i soffan och kollade på Paradise hotel, och när han kom upp fick jag ytterligare en present - ett jättefint halsband från Edblad!

Jag är supernöjd med min födelsedag! Och på lördag fortsätter firandet med både släktkalas och tjejmiddag...

Inga kommentarer: