måndag 24 november 2014

Frukost

Imorse när jag ställde mig på vågen så visade den några hekto plus efter helgens utsvävningar, men eftersom jag håller på och byter vägdag till fredagar så lade jag in förra veckans vikt idag och då blev det ju minus ändå ;-)
Och när jag väger mig på fredag den här veckan så lägger jag in det som resultat nästa måndag...

På tal om helgen så var det så jäkla kul i lördags!!! Vi blev alltså bjudna på julbord av jobbet på Grebbans i Hjo, och vi dansade och skrålade och sjöng nubbevisor typ hela sittningen... Alla var på superbra humör, och efteråt var vi ett helt gäng som gick vidare till Bogrens och dansade ;-)

Det blev några öl under kvällen, men ändå hanterbart; jag skulle ju jobba dagen efter! Ute på Bogrens drack jag bara vatten, och när jag kom hem på natten åt jag en banan (!)... Och dagen efter (alltså igår) åt jag enligt VV igen, och hade t o m 3 pp över när jag gick och lade mig.
Det känns som att man verkligen har kommit in i tänket nu!

Snart är det dags att åka och jobba igen (kl 11.15-18.15) och jag längtar redan tills ikväll när man kan krypa ner under filten i soffan, tända några ljus och kolla på Big brother och Paradise Hotel ;-)

Ha en bra (regnig) dag allihopa!

Inga kommentarer: