onsdag 24 juli 2013

Sviiiiindyr lunch på Jensens Bòfhus

Vi är alltså på väg till Gränna, och stannade till i Jönköping för att äta lite mat... Gick förbi ovan nämnda restaurang och bestämde oss för att "give it a try" - och vi går aldrig dit igen!

Jag beställde dagens lunch för 49:- och den var helt okej. Dock inte en grönsak så långt ögat nådde, men för det priset kan man ju inte klaga... M beställde en köttbit till fullpris (89:-), men fick en lika liten portion som jag = inte bra.
Ungarna plockade ihop sina egna menyer och det var också jättebra (39:-/person), men sen kom vi till drycken och den ingick ju såklart inte i priset.
Noels mjölk kostade 19:-, Alvas tetrapak med äppeljuice kostade 22:- och jag och M tog varsin mellan Pepsi Max = 70 kronor... Hutlöst!

Sedan ångrade sig Noel och ville ha lite pasta istället för sin potatis, men efter typ 20 minuter (!) så kallade jag till mig servitrisen och sa att vi struntade i pastan och ville betala istället! Och där gick de även miste om försäljningen av fyra desserter också...

Och det äckligaste av allt - på Noels ena skål med dipsås satt det fast ett äckligt hårstrå... :-(

Vi delade på en nachotallrik (typ 10 nachocips med smält ost och två små dipsåser) till förrätt också, och notan slutade på 391 kronor!!!

Inga kommentarer: