fredag 28 juni 2013

Veliga jag...

Igår höll jag verkligen på att krångla fram och tillbaka i tankarna hela dagen... Jag började ju dagen med en skiva ljuvligt gott Valnötsbröd (bakas i Maxi-bageriet), och när det var lunch så började genast tankarna: "Äh, nu har du ju redan ätit fel från början idag så fortsätt du och köp en grillad korv i frenchbröd till lunch"... Men NEJ, det fick bli två grillade korvar UTAN bröd och en klick räksallad! På rasten efter trillade jag dock dit på en banan, men det kunde ju ha varit mycket värre...
När M hade hämtat upp oss på dagis/fritids så blev jag sjukt sugen på thaimat med tillhörande ris, men även den tanken lyckades jag mota bort!
Sen åkte vi och handlade, och även där tänkte jag flera gånger att jag skulle strunta i dieten och köpa med mig något icke-LCHF hem till middag, MEN som ni vet så blev det ju köttfärssås och zucchinipasta när vi kom hem ;-)

Alltså, den som påstår att det inte är en daglig kamp när det gäller att äta rätt (och att bryta gamla tankemönster) har aldrig befunnit sig i min situation...

Nu imorse var jag sååååå nära att ta en Hällakula till frukost, men jag lyckades att undvika det med... Dock så blir det nog faktiskt lite ris till thaimaten ikväll ;-)

Ha en bra dag allihopa!!!

Inga kommentarer: