lördag 17 oktober 2015

Huvudvärk

Vaknade med huvudvärk och går och lägger mig med huvudvärk... :-(

Idag har jag inte varit utanför dörren på hela dagen - när klockan var halv två strosade jag fortfarande runt i pyjamas... Jag vaknade ju som sagt med huvudvärk (troligtvis är det dags för DEN tidpunkten i månaden) men var ändå tvungen att fokusera på hemtentan som ska vara inlämnad senast på söndag, och vet ni vad?

JAG ÄR KLAR MED TENTAN!!!

Den är färdigskriven och inskickad med försättsblad, sammanfattning, innehållsförteckning, tre sidor löptext och källförteckning... Det är såååå skönt att kunna släppa den nu!

Dock så ska ni ju inte tro att man kan luta sig tillbaka och ta det lugnt för det... Så fort jag hade tryckt på "sänd" så var det dags att börja med nästa uppgift; på onsdag har vi prov på fyra kapitel i Medicinsk terminologi (=latin), och veckan efter det har vi ytterligare ett prov i samma ämne, men då på 123 (!) glosor... Kroppsdelar och skelettdelar på latin!!! Och uttryck för kroppens rörelser och riktningar...

Imorgon ska jag jobba på Kvantum. Jag har gått och gruvat mig lite inför den här lördagen för jag skulle egentligen ha jobbat kl 13-22.15, men förut ringde de och frågade om jag kunde tänka mig att jobba i Förbutiken kl 9.30-14.30 istället... JA, TACK!!! Visserligen ger det mindre pengar, men jag uppskattar sååå mycket att få vara hemma med ungarna och lördagsmysa istället ;-)
M blev också glad, för han fick förfrågan om att hitta på nåt kul med några kompisar, och nu kan han ju göra det...

Alva var på Halloweendisco tidigare ikväll och direkt efter det tog M med sig henne och en klasskompis till Forntidsbyn i Skara och gick på spökvandring... Usch, det hade jag aldrig vågat!

Nu ska jag försöka att sova! Håll tummarna för att huvudvärken är borta imorgon, för jag håller på att bli tokig på den... Godnatt!

Inga kommentarer: