torsdag 16 februari 2017

Sömnlös

Snacka om att man har vänt på dygnet under de här senaste tio dagarna - jag är hur pigg som helst! Har börjat kolla på serien Dexter igen och kommit till avsnitt 5 i första säsongen (jag tror att jag kollade fram till säsong tre för några år sedan, men nu finns det ju åtta säsonger att kolla ikapp)!

Det gick bra på kvällskursen förut. Vi pratade om rättsmedicin och rättsodontologi i dag - visste ni att 80 % av identifieringen efter tsunamikatastrofen skedde med hjälp av tandkort och inte DNA-tester?

Alltså, jag ÄLSKAR den här kursen!!! Och våran lärare är så himla bra; jag skulle kunna sitta flera timmar i sträck och bara lyssna på honom! Det verkar vara något speciellt med lärare på högskolenivå; jag känner samma sak inför vår lärare i Hälsoinformatik på högskolan - hon får ämnet att bli så sjuuukt intressant!

Nåja, nu ska jag försöka sova. I morgon har vi ekonomi/statistik kl 10 och jag tänkte faktiskt försöka gå dit. Jag orkar inte vara hemma en dag till... Håll tummarna för att energin räcker!

Inga kommentarer: