torsdag 2 februari 2017

Godnatt

I dag hade vi lektion i ekonomi fram till kl 11.30 och efter det åkte jag och en klasskompis till SkaS och jobbade. Alla medicinska sekreterare och kanslister på M1 var på utbildningsdag på Karstorp, så tanken var att vi skulle få stället att gå runt under eftermiddagen... Och det lyckades vi bra med - heja oss!

Efter jobbet åkte jag och hämtade Alva på fritids, och sen smög vi upp till nya lägenheten och kikade. Jag hade beställt tapetsering av köket och Noels rum, och målaren blev färdig tidigare i dag - det blev jättefint!

Men jag höll på att få en chock när jag öppnade dörren in till toaletten - TVÄTTMASKINEN OCH TORKTUMLAREN VAR BORTA!!! Troligtvis hade de förra hyresgästernas köpt egen tvättmaskin/torktumlare och därför tagit med sig dem, men det nämnde de inget om när jag tittade på lägenheten... Jag var ju 100% övertygad om att de skulle finnas kvar!
Nåja, jag får traska ner till Skövdebostäder i morgon på lunchrasten och beställa en tvättmaskin och en torktumlare som tillval = 95 kr + 78 kr extra/månad.

Efter lägenhetstitten åkte vi ut till lillebror för att hämta Noel; lillebror hämtade honom från dagis i dag. Och sen var vi hemma vid 19.30-tiden...

Nu i kväll har jag och M kollat på gårdagens avsnitt av Sveriges mästerkock - fel person fick åka hem :-(

Och nu är det dags att sova - väckarklockan ringer kl 06.20 i morgon bitti... Gäsp...

Inga kommentarer: