måndag 2 januari 2017

Oförutsett möte

En galen sak hände i dag!

M och hans bror tog med sig barnen och åkte till Andys lekland i Bromma och jag passade på att njuta av lite egentid på Mall of Scandinavia... Jag strosade runt där i lugn och ro när det plötsligt plingade till i mobilen och jag fick ett Facebook-meddelande: "Är du på Mall of Scandinavia?"

Meddelandet var från en tjej som heter Cornelia. Vi har aldrig träffats tidigare men följt varandras bloggar i typ 10 år... Hon hade fått syn på mig när hon stod i rulltrappan, och sen kom hon fram så att vi kunde hälsa på varandra "på riktigt" och kramas ;-)
Det var sååå himla kul! Och det kändes jättekonstigt att ha en "främmande" person framför sig som man samtidigt vet jättemycket om... Jag har ju följt henne genom livet med giftermål, separation, nyförälskelse, barn, jobb-byten, diverse flyttar, utlandsresor och viktkämpande!
Men som sagt - sååå himla kul!!! Och jag är så glad jag att hon vågade komma fram bara så där ;-)

Helt overkligt att vi springer på varandra i Stockholm dessutom, där ingen av oss egentligen bor...

Efter några timmars strosande utan att shoppa en enda grej så traskade jag tillbaka mot Solna centrum. Där mötte jag upp Marie och vi köpte med oss sushi hem (inte alls lika god som den vi har hemma i Skövde).

Nu har barnen äntligen kommit i säng, och jag ska passa på att läsa lite i min bok: Stenhjärtat av Katarina Wennstam. Superbra!

Inga kommentarer: