lördag 14 januari 2017

Livet går vidare

I dag har jag jobbat på Ica Kvantum. I går pluggade jag hemifrån med en klasskompis hela dagen. I torsdags jobbade jag på medicinmottagningen. I onsdags lyssnade jag på två föreläsningar. I måndags och tisdags hade jag vanliga skollektioner.

Livet är förändrat för all framtid, men dagarna rullar ändå på... Och det känns okej...

En stor kram till alla er som har hört av sig och visat att ni bryr er!

Nu i kväll gjorde M hemmagjord pizza. Han började redan i går och lät degen jäsa i typ 10 timmar i rumstemperatur och över natten i kylskåp, och den blev supergod ;-)

Och kolla in Noels nya tand!!!
När jag hämtade honom på dagis i går så sa han att han hade en lös tand, och när jag skulle kolla så såg jag att den nya tanden bakom var på väg upp... Han börjar bli så stor nu!
I går fick vi ett brev om att erbjöds en plats på skolan också - jag kan inte fatta att han ska börja i skolan till hösten... Min lilla bäbis ;-)

Boken uppe i vänstra hörnet har jag precis läst ut - sååå bra, men samtidigt fruktansvärt tung att läsa! En självbiografi av Elaine Eksvärd som blev utsatt för sexuella övergrepp av sin pappa när hon var liten. Fruktansvärt!!!

Bilden på Alva är från vår långpromenad förra helgen. Det var svinkallt ute, men vi gick ändå över en halvmil och pratade massor... Och grät litegrann... Sedan satte vi oss på Ekebackens pizzeria och delade på en pizza. Mamma-dotter-tid...

Nu ska jag läsa lite i min nya bok "Raskrigaren" innan det är dags att sova (eller ja, det är ju egentligen M:s bok, men det var jag som gav honom den i julklapp så jag passar på att låna den lite ;-)

Inga kommentarer: