onsdag 9 april 2014

Mintchokladpannacotta

Åh, det går åt helvete för mig när jag är ledig och går hemma en hel dag - jag lovar att jag skulle väga över 100 kg om jag blev hemmafru... Jag har varit hungrig och sugen hela dagen, och nu ikväll kunde jag inte hålla mig längre!

Kolla in min krämiga pannacotta;

Lägg 1 gelatinblad i blöt i en skål med vatten.
Koka upp 2 1/2 dl grädde med 1/2 msk sötströ och 1/2 krm vaniljpulver.
Hacka 50 gram mörk mintchoklad (70%), häll ner den i grädden och rör runt tills den har smält.
Ta bort kastrullen från plattan och vispa ner det urkramade gelatinbladet.
Häll upp smeten i två glas och ställ kallt i minst 2 timmar innan servering.
Servera med färska hallon ;-)

1 kommentar:

Anette sa...

Bli vegan igen så är det en massa du slipper äta :)