torsdag 9 augusti 2018

Örebro

Åh, vilken mysig dag vi har haft i dag!!!
Första stoppet blev (såklart) Marieberg köpcentrum, och där gick jag fullständigt bananas i affärerna... Köpte en jättefin svart blus/tunika på Vero moda, en supersöt almanacka 2018/2019 med tillhörande bläckpenna och ett fint anteckningsblock på Lagerhaus (se bild), Löwengrip deodorant, en duschkräm som luktade päron, ansiktsmask x 2 och Osis dust powder.

Sedan käkade vi en ljuvligt god lunchbuffé på Paco's (hejdå veckobonus!) och efter det åkte vi till hotellet. När vi hade burit in våra väskor, valt sängar och installerat oss packade vi ner badkläderna och tog en promenad till Eyrabadet. De erbjuder gratis entré där hela den här veckan och vi förväntade oss bara en enkel simbassäng, men det visade sig vara bättre än så = en 25-metersbassäng med hinderbana, en uppvärmd mindre bassäng med rutschkana och det bästa av allt - en bubbelpool ;-)

Efter 3 1/2 timmes plaskande (jag simmade för övrigt 2 x 1 000 m) tog vi en promenad tillbaka till hotellet, och på vägen stannade vi till på Willys. Ungarna köpte med sig varsin plocksallad, Pepsi Max och en minipåse ostbollar medan jag lyxade till det med en banan, en kartong röda vindruvor och en Barebells proteinbar.

Nu är klockan strax efter halv elva, och både jag och Alva har duschat. Båda barnen är fortfarande vakna... Och jag har precis varit ute på nätet och beställt ännu mera kläder = en långärmad tröja, en top och en jacka - jag är såååå nöjd (bilder i nästa inlägg). Förresten, berättade jag att jag köpte fem nya tröjor förra veckan också? En svart tunika/blus från Gina Tricot, en svart top med lite spets från H&M, en långärmad lite tjockare tröja från JAQUELINE de YONG och två tunikor/blusar (en svart och en cerise) från samma märke...

Alltså, det är ju såååå mycket roligare att köpa kläder ju smalare man blir ;-)

Inga kommentarer: