tisdag 17 juli 2018
Matlådor
Här står jag och fixar matlådor typ mitt i natten...
Köpte färdig potatis som man bara värmer i ugnen (heja snabbmat!) och slängde ihop en kycklingrätt som förhoppningsvis blev god. Jag stekte fyra kycklingfiléer, kryddade med salt och vitpeppar och lade i en form. Sedan blandade jag ihop en tetra Milda mini mat 4 %, en burk Mini fraiche 5 %, 4 msk kalvfond och ca 1 msk sambal oelek. Sedan lade jag på en hel förpackning färska haricots verts (150 g) på kycklingen, hällde över blandningen och lät det stå i ugnen i 200 grader i 20 minuter (tillsammans med potatisen).
Håller tummarna för att det blev gott - betyget kommer i morgon kring lunchtid ;-)
Ps:
120 g potatis = 3 SP
1/4 port kyckling"gryta" = 4 SP
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar