onsdag 22 april 2015

Sjuuukt nöjd!!!

Tanken var ju att jag skulle påbörja min prov-vecka på STC idag, men med sommarvärme utomhus kändes det inte alls lockande med ett svettigt gym så det fick bli en PW på berget istället...

När jag hade knatat på i ungefär 4 km (tanken var att gå halvmilen som vanligt) kände jag att jag var sugen på att testa att jogga en liten bit, och det kändes så jäkla bra - jag hade sånt flyt i benen att jag bara flög fram! När jag kom fram till målet så kände jag att jag hade så himla mycket mer att ge, så jag bestämde mig för att gå/springa 2,5 km till direkt efter... Jag joggade nästan hela sträckan! Det gick visserligen inte fort, men jag gjorde det ;-)

Jag har alltså gått/sprungit 7,5 km nu ikväll!!!

Tyvärr så drabbas jag ju alltid av huvudvärk och frossa så fort jag gör något ansträngande som kroppen inte är van vid, så jag har precis fått ta 2 Alvedon... Typiskt!

Men jag är så sjuuuukt nöjd över mig själv! Jag trodde aldrig att jag skulle klara det, och att det dessutom skulle kännas så himla bra...

Jag stannar på ca 15 000 steg idag (=6 ap) och skulle ju faktiskt kunna "unna" mig lite kvällsmat för dem, men jag nöjer mig med 2 bananer och 1 apelsin p g a thai-maten tidigare idag; det är ju ändå snart dags att gå och lägga sig!

1 kommentar:

Unknown sa...

Grymt bra jobbat!!!!