lördag 18 april 2015

Min dag

Oj, det har verkligen gått i ett idag, så jag har inte ens hunnit med att blogga...
Men så här har min dag sett ut:

Jag gick upp kl 08.30 och käkade frukost, duschade och klädde på mig, och strax efter kl 10 åkte jag ner till Ryd och hämtade min bästa kompis och sen åkte vi ut på en shoppingrunda = Melldala handelsträdgård, Rosenlunds handelsträdgård, Blomsterlandet, Plantagen samt Biltema... Jag köpte dock endast 22 plastkrukor med tillhörande fat (till mina omplanteringar), en påse blomjord, en citronmeliss-planta samt chilifrön (med smak av citrus).

Under tiden jag var borta så passade lillebror på att ta med sig Noel alias Spindelmannen till gymmet...

Efter att ha skjutsat hem Camilla så åkte jag tillbaka till Elins esplanad och köpte presenter till min brorsdotters 2-årsdag samt handlade lite mat på Ica Maxi, och kl 15.00 var vi bjudna på kalas ;-)

Eftersom jag bara hade slängt i mig en French hot dog till lunch så var jag ganska hungrig, och åt både en bit rulltårts-tårta och en chokladboll!
Efter kalaset tog jag med mig ungarna samt barnens kusin till affären och köpte lite lördagsmys = Fanta och chips, och när vi kom hem hade lillebror och hans tjej hunnit hem till oss. Vi drog iväg och köpte sushi/pizza till kvällsmat, och kl 20 började Gladiatorerna ;-)

(M är ute med kompisar ikväll)...

Efter en timma blev grabbarna spaka och ville gå och lägga sig, och lillebror läste en godnattsaga för dem. Noel somnade direkt, medan kusinen var pigg som en mört = strax innan kl 22 fick vi skjutsa hem honom ;-)

Nu har jag precis gått och lagt mig, och konstaterar att det har varit en bra dag! Möjligtvis något stressig mellan varven, men ändå bra... Eftersom jag gick loss på både födelsedagsfika, sushi, pizza och choklad idag så norpade jag nästan alla vb, men det känns helt ok!

Nu ska det bli skönt att sova - godnatt ;-)

Inga kommentarer: