söndag 21 oktober 2018

En produktiv dag!


Jag hann med allt som skulle göras i dag - jag har dammat, dammsugit och svabbat golv i hela lägenheten, diskat, vikt ren tvätt, kört tre maskiner ny tvätt, fixat två av veckans matlådor (fixar resterande i morgon), veckohandlat och varit på gymmet!

Såååå skönt att tända ljus och sjunka ner i soffan och känna doften av nystädat hem och nytvättade kläder...

Till kvällsmat hade jag massa SP över så det fick bli 37 g müsli med lättfil och två riskakor med rökt skinka. Jag hade ändå för många SP kvar i dag, men med tanke på att jag åt onyttig lunch på Alpina i torsdags, bearnaisesås till lunchen i fredags (inklusive efterrätt) OCH hamburgare från Max på kvällen samt sushi i går (plus sju godisbitar från Sött & Salt och lite mikropopcorn) så skadar det nog inte att jag lät några SP brinna inne i kväll...

Usch, det känns som att jag har gått upp 10 kg de senaste dagarna :-(

Nu är det dags att sova!
I morgon har jag tagit en studiedag för att plugga till min sjukdomsklassificeringskurs, och på eftermiddagen har Noel en tid för röntgen av sitt ben = han ska ta ut spikarna veckan därpå.

Tisdag, onsdag och torsdag har vi inga planer, men på fredag åker jag, M och ungarna upp till Stockholm och hälsar på barnens farmor och fastrar över helgen och sen stannar Alva kvar där uppe under hela höstlovet.
Åh, vad hon har längtat efter detta :-)

Inga kommentarer: