fredag 14 oktober 2016

16-årsjubileum

I dag var det 16 år sedan jag och M träffades - herregud, vad tiden går fort!

Jag överraskade M genom att skaffa barnvakt - tack brorsan - och boka bord på Pinchos...

En kväll som höll på att inte bli av :-(

Jag hade bokat bord till kl 17.00. M åkte lite tidigare från jobbet och sa att han kunde hämta mig från praktiken strax efter klockan fyra (vid det här laget visste han fortfarande inte om det planerade restaurangbesöket). När klockan var fyra ringde han och sa att han var tvungen att vända om till Stenstorp och tanka för att bensinmätaren lyste. Och strax därefter ringde han och sa att byns enda bensinpump var ur funktion!!!
Han åkte vidare mot Skultorp för att tanka, och när han var typ några meter från bensinpumparna så dog bilen... Soppatorsk!
Han lyckades i alla fall tanka upp bilen och började köra in mot stan.
Jag var urstressad vid det här laget och hade hunnit gå ända bort till Billingehov (i mina klackskor - det VÄRKER i mina ben och fötter just nu).
Han mötte upp mig, jag hoppade in i bilen, jag fick avslöja mina planer för att han skulle förstå hur stressade vi var, jag hoppade ur bilen och sprang in på dagis och hämtade Noel medan M körde vidare till fritids och hämtade Alva... Sen körde vi i ilfart till brorsan (bl a över en cykelväg) och slängde in ungarna utan att säga hej till varken brorsan eller hans fru!
In till stan, parkera, springa bort till Pinchos - vi var framme kl 16.58!!!

Väl där åt vi supergod mat! Jag beställde:
*sötpotatispommes med chilibea
*svamprisotto
*grillade räkor med aioli
*plankstek
*friterad halloumi med chimuchurri

Inga kommentarer: