måndag 11 februari 2008

Nu är man igång igen...

Jaa, då var det dags att ta upp räknandet och skrivandet igen... Den senaste veckan har ju varit KATASTROF, och jag har verkligen ätit allt som jag har saknat sedan jag började viktväkta - till frukost: hönökaka/tekaka med smör och ost, till middag: många restaurangbesök och på kvällen har jag ätit chips och choklad. Till råga på allt har jag fikat en hel del också... Samtidigt som jag har världens ångest över att det går så dåligt och att jag är så omotiverad just nu, så kändes det så himla skönt att slippa tänka på allt man stoppade i sig - det var liksom bara att öppna skåpet och ta sig något gott... Men det är ju tyvärr det som gör att man blir överviktig! Även om jag inte är taggad till 100% är jag i alla fall så pass motiverad att jag SKA klara av att hålla mig till pointsen. Den här veckan som har varit har mitt humör varit hemskt och jag har känt mig nere och deppig och håglös, och jag svär på att det är kosten! Bara det borde ju egentligen räcka för att man ska ge faan i all skitmat, men riktigt så lätt är det ju inte... Men jag ska verkligen anstränga mig för att det ska gå vägen hädanefter!

På tal om något helt annat, så fick ju Alva såklart kräksjukan natten mellan fredag och lördag! Hon mådde så dåligt och jag tyckte så synd om henne! Som tur var höll det inte i sig, utan på lördag morgon var hon precis som vanligt och var på strålande humör. Skönt!

Nu i helgen har jag varit ledig, och igår åkte jag, M och Alva till Hjo och bara hade en mysdag. Vi matade änderna nere vid kajen, strosade runt i Stadsparken, lekte på en jättestor lekplats och kastade stenar i sjön. Alva tyckte verkligen att det var jätteroligt, och däckade fullständigt i bilen på väg hem.

Idag har jag gått 7718 steg.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobbat tjejen. du tog dig upp ur svackan.
Vi finns här och stöttar när det känns jobbigt.
Nu kör vi så det ryker....Kram linruz

batgirl sa...

Jag säger som linruz, vi finns här peppar när det känns jobbigt. Det är så skönt att ha så många som pushar på en när det går dåligt. Så när det är som jobbigast, gå ut och blogga! Jag blir jättemotiverad av det. Och motivation är ju en "färskvara". Som behöver fyllas på hela tiden!
Kram på dig nu, och så kämpar vi vidare...

Cee sa...

Jag håller med tjejorna här uppe... Bara på det igen skriv checklista en vecka då skal du se att det kommer att fungera igen. Själv har jag kommet ur min svacka och det är skönt när man känner att det flyter på igen. Vi är här så go girl du kan detta.... kram Cee

Helen sa...

ja det är jobbigt med svackor.. kan inte annat än hålla med ovanstående.. vi finns här å peppar dig.... sätt igång med checklistorna igen.. för när man ser hur dåligt man äter så brukar ju motivationen komma igång igen så kämpa på nu... heja heja
kram

Anonym sa...

Hej, hej!
Ville bara tala om att jag smyger här och läser hos dig! :) Man söker inspiration och det är skönt att läsa hos andra som kämpar. Hoppas du inte har något emot att jag länkar till dig.

Anonym sa...

Satt och surfade och hamnade här... Alltid kul med viktsidor!