tisdag 30 januari 2018

I går och i dag


I går hände inte så mycket! Jag jobbade till kl 16.30, åkte och hämtade Noel på fritids och sen hem och slängde i mig en macka. En timme senare kom M hit och var "barnvakt" åt Noel medan jag, Alva, hennes klasskompis och klasskompisens mamma åkte in till stan för att vara med på ett disco-möte. Det är klassens tur att anordna nästa discot i skolan, så planeringen är i full gång...
När vi kom hem åkte M hem till sig, och jag och ungarna gick och lade oss ganska tidigt.

I dag jobbade jag också till kl 16.30 och åkte efter det direkt till fritids för att hämta Noel. I dag fick vi dock med oss en kompis hem och det stod pannkakor på önskelistan när jag frågade vad de ville ha för kvällsmat! Under tiden spelade de bandy, kollade på paddan och lekte med lego... När kompisen hade gått hem fortsatte vi att bygga med Lego, och sen tog Noel en skön dusch medan jag fixade veckans matlådor = kycklinggryta med pasta.

Och när vi skulle gå och lägga oss ville Noel för ovanlighetens skull att vi skulle läsa bok så det gjorde vi... Två stycken... Och han somnade innan vi ens var klara... Åh, vad det är mysigt att läsa böcker!!!
OM han inte leker med någon i morgon efter fritids så har vi bestämt att vi ska åka in till biblioteket och låna några! Speciellt några lättlästa, så att han får öva på att läsa själv ;-)

Inga kommentarer: