onsdag 2 augusti 2017

Mysig eftermiddag


Fick med mig både Noel och hans kompis till Falköping när vi skulle skjutsa Markus så att han kunde hämta sin bil. Tanken var att vi skulle åka till Mösseberg så att de fick testa trampcyklarna, men plötsligt började det spöregna... Vi åkte till Mössebergsgården och fikade istället ;-)
Och när vi hade fikat klart så hade det slutat regna, så det blev en tur till Mösseberg ändå (fast trampcyklarna var tyvärr inlåsta)...

Efter fika och lek åkte vi till affären och handlade kvällsmat: nybakade minibaguetter, räkor och ägg samt ingredienser till mangosmoothies!
Och medan äggen kokade gjorde jag iordning slime till grabbarna: Man häller 3 dl kallt vatten i en kastrull och vispar ner 2 1/2 msk potatismjöl. Vispar tills det kokar upp och tjocknar, stänger av värmen, rör ner 1/2 krm olja och några droppar hushållsfärg och vispar lite till. Låter det svalna. Klart!

Nu har grabbarna precis kollat en stund på filmen Katten Gustaf och käkat fryst mango. Snart är det dags att skjutsa hem kompisen och vänta på Alva som kommer med 22.20-tåget.

Inga kommentarer: