lördag 17 juni 2017

En fantastisk dag!!!

I dag ordnade vi en överrasknings-"fest" för farbror Torsten som fyllde 60 år i torsdags! Vi hade bokat bord på restaurang Sand i Mariestad och köpte med oss en god tårta från Ica Maxi. M skickade ett sms till Torsten och sa att han och ungarna skulle ta en sväng ner till hamnen och käka glass, och undrade om han ville följa med. Det ville han, men M sa att de bara skulle stanna till en sväng i stan först för Noel ville gå in i leksaksaffären. När de skulle gå därifrån sa M att han bara var tvungen att springa in på restaurangen mittemot och låna toaletten, och när de kom in så stod vi andra samlade där och började sjunga Ja må han leva...

Han blev så jäkla överraskad ;-)

Vi var totalt 14 personer. Maten var supergod, tårtan var supergod och servicen var toppen! Jättemysig restaurang, proffsig personal, hyfsade priser, rent och fräscht = kan absolut rekommenderas!

Vi hade lagt ihop till presenterna och han fick en Färjestad-matchtröja med nummer 60 och hans namn på ryggen, en piké från Dressman, en skraplott, en flaska bubbel, blommor samt en presentkorg med en hög porslinsmugg, sommarkaffe från Record kaffe/te-handel, en flaska lemonad, marmeladgodis och fin choklad.

Det blev ju såklart Torsten som stod i centrum, men vi firade även brorsan som fyller 38 år i dag (han fick fyra presentkort på Intersport, en skraplott och choklad). Och JAG fick en examenspresent: boken Barnmedicin. TACK!!! Jag blev superglad!!!

När vi hade ätit och fikat klart gick vi vidare ner till hamnen och njöt av vattnet och det fina vädret = strålande solsken.

Inga kommentarer: