måndag 27 januari 2014

Fetaostfyllda köttfärsbiffar

Den här veckan har vi sålt billig blandfärs på Ica Maxi, så nu ikväll ställde jag mig och stekte upp fetaostfyllda köttfärsbiffar på ca 1,5 kg färs... Jag var sååå sugen på att provsmaka en när jag höll på, men klockan var ju över sju när jag ställde mig vid spisen så det var bara att låta bli ;-)

Det går jättebra med min fasta! Även om jag bara har hållit på i några dagar så är jag inte ett dugg hungrig innan klockan elva eller efter klockan sju! Och om jag ska vara helt ärlig så är jag inte speciellt hungrig däremellan heller...
Jag och lillebror satt och diskuterade kost en hel del nu i helgen, och jag ska fortsätta med fastan, hålla mig till max tre mål mat om dagen och försöka att öka på fettet! Och jag ska även försöka att komma igång med att röra mer på mig... Den här veckan kommer jag antagligen också att komma upp i tre promenader à 2,5 km till jobbet, men lite bättre kan jag nog egentligen ;-)

Nåja, det känns så jäkla bra att slippa gå runt och vara hungrig och sugen på onyttigheter hela tiden, och jag hoppas att den här känslan håller i sig för alltid!

1 kommentar:

jimmy sa...

ICA sålde tydligen salmonella smittad köttfärs nu igen sa en jobbarkompis ;) Hoppas du klarar dig