måndag 16 mars 2009

Jag är tillbaka!!!!

Bredbandet är igång och vi har börjat få hyfsad ordning i huset, så nu är jag back in track igen... Hmm, vad har hänt sen senast vi hördes? Massor och ingenting antagligen, som vanligt! 
Jag funderar lite smått på att börja skriva här lite mer som en dagbok, just för att ha lite bättre koll på vad som händer på dagarna, för idag är allt bara ett virrvarr av känslor och händelser.
Tyvärr blir det fortfarande inget vikt-snack, för den biten har jag inte uppdaterat mig själv med än. Efter att mamma gick bort har jag nog gått upp 7-8 kg, men jag är så oinspirerad och omotiverad att ta itu med min fläskiga mage, så det finns inte en chans i världen att det skulle funka för mig just nu... Fokus ligger istället på att ta dagen som den kommer, och försöka må så bra som möjligt under tiden!

Här kommer lite bilder från huset:

   








    
 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket mysigt hus!
Ser ut att vara ett jätte mysigt kök.
Tror du att du kommer trivas där nu?
Var inte du lite anti innan?

Det gör du rätt i, inte ska du tänka på vikten nu..ta hand om varann & försök hitta till en bra vardag igen & återhämta dig så gott det går efter det tråkiga som hänt.
En fläskig mage är värdsliga saker ;)

Kram

Helen sa...

å va fint ni har det.. underbart hus verkar det vara.. du har god smak i inredningen.. :-)
ja vad har hänt.. vi har varit mkt sjuka.. men är frisk nu.. ett bra tag till hoppas jag.. sen så har jag å pär varit i stockholm i helgen å bara myst vi två på hotell.. skriver mer om det i bloggen ikväll.. sen så är det dag 1 på min viktresa idag.. nya tag. .jag bara måste.. bättre vägar att gå på nu så jag hoppas jag fixar det... skönt att du mår bra även om du gått upp lite.. den dagen du är redo att ta tag i det så är du nog redo till 200%. att ta dagen som den kommer är det bästa!!!
stora kramar till dig gumman..

Anonym sa...

Hej!
Vad mysigt hus ni hittat..Hoppas att du kommer att trivas..
Och vikten, skit i den nu Ta vara på familjen och ta tag i det andra sen...DU hinner....
Ha det gott & lycka till nu med erat nya hus & allt!!
kram